Hemstädning

Alltid hemstädning som utgår ifrån dina behov.

Vi har ett öga för både helheten och de små detaljerna när det kommer till städning i hemmet. Vårt team av medarbetare missar ingenting, efter att ni har anlitat oss finns är det dammfritt i varenda skrymsle och vrå.

Vi utgår ifrån varje kunds behov och önskemål. Vissa nöjer sig med att anlita oss vid ett enstaka tillfälle medan andra väljer att abonnera på en städtjänst.

Det är svårt för många att få tiden att räcka till, dygnet har bara 24 timmar. Med tanke på att det inte kostar mer än vad det gör att anlita oss, är vår städfirma tillgänglig för de allra flesta, oavsett tjocklek på plånboken!

Rut-avdraget.

Glöm inte bort att ta reda på om du uppfyller villkoren för att få använda dig av RUT-avdraget! Villkoren innebär bland annat att du måste ha fyllt 18 år och vara bosatt i Sverige samt att du måste betala tillräckligt med skatt. RUT gör att du kan sänka kostnaderna för hemstädningen rejält eftersom du bara behöver betala hälften av arbetskostnaden.

Undrar du någonting så hör av dig till oss. Allmänt ställda frågor kring rut-avdraget kan vi besvara. Vi erbjuder alla våra potentiella kunder en gratis offert.

 

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

När du skickar detta meddelande samtycker du att vi tar del av de personuppgifter du fyllt i.

Mamstäd

Telefon
073-0983599

E-post
info@mamstad.se

Adress
Sägengatan 13 Lgh 1101
42258
Hisings Backa