Städfirma Kungsbacka

Mamstäd – städfirma i Kungsbacka

Söker du en städfirma i Kungsbacka?

I så fall har du kommit alldeles rätt. Mamstäd är en städfirma för både privatpersoner och företagare i Kungsbacka med omnejd.

Vänd er till oss när ni inte har möjlighet eller tid att städa själva. Med våra tjänster får ni kvalitetstid över till andra, roligare saker, än städningen! Vi är en komplett städfirma som erbjuder det allra mesta när det kommer till städning och rengöring.

Kvalitet och noggrannhet är två viktiga parametrar i allt arbete som vi företar oss. 100 procent nöjda kunder i alla lägen är det som gäller. Vi avslutar aldrig ett uppdrag om inte kunden är helt nöjd.

Hur ser dina städbehov ut? Är du en privatperson som behöver hjälp med hemstädningen en gång i veckan eller vill du endast ha hjälp vid ett enstaka tillfälle? Vi vill underlätta för dig så mycket som det bara går och lägger upp arbetet i samförstånd med dig. Våra priser står sig mycket väl i konkurrensen ifrån andra städfirmor.

Kanske representerar du ett företag och behöver hjälp med lagerstädning eller kontorsstädning? Som tidigare nämnts så är vi en heltäckande städfirma, våra tjänster är för precis alla som är på jakt efter en städfirma i Kungsbacka eller i dess omnejd. Läs mer om vårt tjänsteutbud här.

Alla våra presumtiva kunder bjuder vi på en offert. Har du några frågor kring vår städfirma och vårt tjänsteutbud så tveka inte på att höra av dig till oss. Mamstäd vill vara den städfirman som ni väljer att vända er till i första hand när ni behöver hjälp med städning och rengöring!

Tjänster

Hemstädning

Trappstädning

Kontorsstädning

Lagerstädning

Skolstädning

Flyttstädning

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

När du skickar detta meddelande samtycker du att vi tar del av de personuppgifter du fyllt i.

Mamstäd

Telefon
073-0983599

E-post
info@mamstad.se

Adress
Sägengatan 13 Lgh 1101
42258
Hisings Backa